kdo jsi bez viny

Diskuse » kdo jsi bez viny

Přítel hasičů Nám poslal(a) zprávu dne 11.7.2010 v 17:48 [90.179.223.249]

Kdo jsi bez viny hod kamenem.Tak jsem se začal více zajímat o situaci našich hasičů.Za dnešní odpoledne se dalo zjistit,že děti nejsou rozpoštěny ba naopak se dvě přijala.Co se týče finanční stránky tak natom nejsou špatně.Pokladník řekl,že finance jsou v plusu velkém,ale předchází se spronevěře jako tomu bylo za Havla.Okozlovi jsem nic nezjistil,pana Dandu zatín neznám a muzeum jak sem se dověděl je táké dost v plusu podle toho co jiš letos utrácí a ještě chtějí utratit.Zatí se bubu snažit sehnat více informací od nezávislých a proto mě i vi další pomoste.

Nepřítel "Přítele hasičů" Nám poslal(a) zprávu dne 14.7.2010 v 15:33 [92.62.224.14]

Nejdříve se nauč pravopis a pak se v něčem vrtej. A mimo jiné, buď tak laskav a nech zesnulého Jirku Havla jednou pro vždy v klidu odpočívat.

přítel normálních hasičů Nám poslal(a) zprávu dne 14.7.2010 v 20:36 [90.176.191.94]

neznám jedinýho pokladníka na světě, který by Ti milý "příteli Hasičů" neřekl, že v pokladně nemá problém... přeci Ti nebude povídat o tom, že dělá třeba věci, které jsou zralé na kriminál...

přítel hasičů Nám poslal(a) zprávu dne 21.7.2010 v 21:06 [94.112.49.11]

Ja si myslim že blbostí jsme již udělali dost, tak se pojdme zase dat dohromady, at nás hasiči v okolí nepomlouvají, že se na Stachách hádáme již 5 let.

bez hodnosti Nám poslal(a) zprávu dne 31.7.2010 v 09:41 [90.179.223.249]

Už vám nějak dochází dech rejpalove,a kam se vlastně stratila peněžní suma za minulého pokladníka.O tom se jak je vidět nechcete moc bavit,to je rána do vlastních řad a proto raději pomlouvám jiné.Dosavadní pokladník příteli normálních hasičů podle tebe má v pokladně problém!!!a jaký nebo je to zase výplod tvé choré fantazie

přítel normálních hasičů Nám poslal(a) zprávu dne 2.8.2010 v 18:08 [90.176.191.94]

najdi si mi v mým příspěvku jendo, jediný jméno, kde jsem nějakýho pokladníka jmenoval... já napsal všeobecný názor na všechny pokladníky na světě, že všichni do jednoho Ti odpřisáhnou, že v pokladně nemají problém... Pokud mají, tak o tom ví jenom oni a Tobě to vykládat rozhodně nebudou...

Kuba Nám poslal(a) zprávu dne 1.9.2010 v 21:50 [212.20.77.50]

"..... at nás hasiči v okolí nepomlouvají, že se na Stachách hádáme již 5 let." Já bych řekl. že hasiči v okolí rozhodněnikoho nepomlouvají, nebo tu chce snad někdo tvrdit, že se snad nehádáte? Pomluva vypadá trochu jinak.

Přidání nové zprávy

*Jméno:
E-mail: [nepovinné]
Web: [nepovinné]
*Kontrolní kód - antispam: Opište: fwzd
*Text zprávy:

Počet zobrazení 277.

Zpět na hlavní stranu

Copyright (c) 2009 Hasiči Stachy - RSS Zdroj